Blynclight – Statuslampa för Lync

blynclight-red

Testade en Blynclight som är en lampa man kopplar in till datorn via usb och den visar vilken status man har på Lync. Lampan kräver att man har en applikation igång på datorn som kollar Lync-status och sedan ändrar lampas färg. Kan vara perfekt i öppet kontorslandskap.

Blynclight köps online via tillverkaren i Australien och kostar 47 USD med frakt vilket blir ca  300 svenska kronor. Jag råkade ut för en tullavgift på 60 kronor där posten ville ha ytterligare 100 kr för att administrera denna kostnaden.

blync-helpdesk

Lampan visar 4 olika färger Grön för ledig, Gul för frånvarande, Röd för upptagen och Lila för Stör ej. När man får ett samtal in till Lync så blinkar lampan i rött. Alla dessa färger går även att ändra manuellt om man mot förmodan inte använder Lync.

Applikationen som krävs för att lampan ska fungera finns än så länge för Windows.

Läs mer och beställ den på http://www.blynclight.com/

En annan statuslampa på Lync finns på http://www.busylight.com/busylight-lync.html.

You may also like...

2 Responses

  1. Linus says:

    Kan denna styras manuellt eller måste den kopplas till lync eller motsvarande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.