Lync 2013 Mobile för Android

Tidagare har mobilklienten för Lync 2013 släppts för iOS och Windows Phone och nu har den även släppts för Android. Det krävs att du har en Lync 2013-miljö att koppla upp dig mot och att din telefon kör Android 4.0 eller senare. Microsoft har släppt en lista över supporterade telefoner som ni hittar här.

Förutom chat- och närvaro-funktioner som tidigare fanns kan du nu även köra ljud- och video-samtal från din telefon. Med en Lync-server med Enterprise voice kommer du kunna göra samtal till traditionella telefoner via din Lync mobil-klient.

 

Appen laddas hem på Google Play.

AndroidClient01 AndroidClient05 AndroidClient04 AndroidClient03 AndroidClient02

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.